OCI LÚDIC

Tallers de Nadal

Abans de Nadal, vine a fer les teves figuretes per decorar el teu arbre o el teu pessebre!

Aquest any, us proposem fer un pessebre totalment diferent els que estem acostumats a veure! Aquest any el nostre Josep, la nostra Maria i el nen Jesús s’han convertit en MINIONS!

Estàs segur que t’ho perdràs?

Casal de Nadal

Esteu preparats pel millor Nadal, envoltats de personatges cinematogràfics?


AquestNadal necessitem la vostra ajuda per poder aconseguir que els personatges de la pel·lícula, l'Origen dels Guardians, puguin arribar al seu objectiu i escapar del malvat Sandy!


Ens vindreu ajudar? 

Activitats al càmping Lava

  • Vols venir a passar una bona estona a la natura?
  • Vols gaudir d’activitats amb família?
  • Vols jugar amb un material innovador?

Doncs vine al càmping Lava a gaudir amb la natura i la família. I no només això, podràs gaudir dels volcans d’Olot i de la Fageda d’en Jordà.  

Què fem a OCI LÚDIC?

Oci Infantil neix el 2003 amb l’objectiu de donar un servei de qualitat en les estones de lleure per a infants fins a 12anys.
Des del 2003 al fins ara l’empresa ha ampliat camps d’actuacions oferint activitats lúdiques per a totes les edats.
Des d’Oci et podem organitzar les activitats d’una escola, una sortida, una acampada fins a un dinar familiar amb activitats complementàries. Us organitzem el vostre projecte a mida.
 
- OCI LÚDIC - ZONA KIDS
- IDEA I CREA
- LÁSER TAG NOVETAT!!
 

Serveis de permanència: espai lúdic per a tots aquells nens/es que ho necessiten. Es realitzen activitats complementàries com poden ser manualitats, jocs, esports, contes, entre altres.

Adaptem els horaris a les necessitats dels centres.

Servei de menjador: monitoratge més càtering. És un servei educatiu dins la franja horària de migdia als centres d’educació infantil i primària.

Ja has sentit a parlar de la novetat? Aquest any tenim un nou encàrrec. Al maig marxem de colònies amb els nens i nenes del Pompeu. Ja es poden preparar perquè s'ho passaran de nassos!

La voluntat del nostre equip és potenciar que tots els nens prenguin com a propis uns hàbits d’higiene i d’actitud dins i fora de l’espai de menjador, on tothom mengi de forma equilibrada i variada. Tot això s’aconsegueix creant un entorn còmode i agradable on tots els nens i nenes poden gaudir, crear i practicar tota mena d’activitats complementàries.

 

Comencem a preparar les activitats per encarar el bon temps.

 

Escoles, Professors, AMPAs! Us proposem una jornada de jocs, activitat per a nens i famílies per passar-ho d'allò més bé.
Inflables, Tricicles, Jocs d'aigua, Música... i pels més agosarats, el Làser Tag (paintball per a totes les edats que ni embruta ni fa mal).
No us ho podeu perdre!!!
+ INFO al 616.699.726

Colònies: és un projecte adreçat a tots els nens des de P5 a Sisè. Cada projecte té un eix central i inclouen una equivalència de treball en les activitats esportives, lúdiques, plàstica i d’hàbits socials i de relació.                 

Per sortir de l’oferta tradicional també oferim la possibilitat de fer una acampada a on la natura i l’autonomia dels nens hi juguen un paper molt més important.

Casals de vacances: activitats dirigides a infants de 3 a 12 anys. Són unes propostes educatives per fer possible la conciliació familiar amb la laboral.

Tenim quatre èpoques de l’any ofertat:

  • Casalet de Setembre: es porta a terme just els 10 dies abans de      iniciar l’escola.
  • Casal de Nadal
  • Casal de Setmana Santa
  • Casal d’Estiu

Les activitats que es desenvolupen als casal tenen tots un lligam entre ells, el centre d’interès, a on a partir d’una idea es desenvolupa tota l’estructura.

Es realitzen activitats innovadores i atractives pels usuaris i, fins i tot s’organitzen activitats a on els pares hi poden intervenir com és en els sopars, fires, activitats nocturnes, festa final, entre altres.

Servei de monitoratge: monitors acompanyants en el transport escolar, excursions, colònies, piscina,.. Adaptem els horaris i les característiques del monitoratge a les vostres necessitats. Es garanteix personal responsable.

Organització d’activitats a la carta: organitzem des d’una sortida de matins fins a unes colònies. Ens encarreguem de tots els aspectes per fer que la sortida sigui un èxit pels participants.

Lloguer de materialpossibilitat de llogar material lúdic per tal d’organitzar una vetllada lúdica organitzada per l’escola, entitat o família.

Ludoteca Mòbil Món Màgic: oferir una zona de joc adaptada a la mainada que es desmarca dels parcs infantils perquè té la voluntat de potenciar el joc eminentment educatiu.

Fires: muntem una ludoteca autogestionada, amb preus populars que abonen els mateixos usuaris. Aportem material lúdic divers per complementar fires i festes. A més a més del joc, oferim tallers i activitats cooperatives i col·lectives.

Requisit: espai ballat (en adaptem als metres quadrats disponibles)

Objectius:

  • Potenciar la pràctica del joc com a eina de diversió familiar
  • Afavorir la cohesió familiar mitjançant activitats col·lectives
  • Augmentar el nombre d’experiències viscudes mitjançant nous materials