IDEA I CREA

Nines personalitzades (Fofuchas)

Des del 2013 treballem amb la goma eva combinat amb tècniques de modelatge per crear nines personalitzades.

Són nines elaborades 100% a mà amb la tècnica del Foamy 3D. Tenen el cap més gros i sempre tenen una expressió alegra. Complementem la nina amb detalls personalitzats segons els hobbys, esports, l’ofici o aquell detall especial per la persona com pot ser una flauta, mascota,...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per més informació, envia un correu a ociludic@gmail.com

Dossier FofuxesDossier Fofuxes [2.844 Kb]

Detalls personalitzats

Prepara la festa sense descuidar-te cap detall. Et proposem diferents opcions caixes, clauers o llapis mini-fofuchos, roba, modelatge amb porcellana o plastilina màgica, festes temàtiques...

          Vinil Tèxtil: Us podem fer samarretes, bruses, bodis amb vinil tèxtil i un escrit o imatge personalitzat.

           Caixetes: Tenim una gran varietat de caixetes de diferents mides i formes, de cartró o plàstic, amb imatges o icones, i seguint la combinació de colors que desitgeu. Explica’ns el disseny i muntem la caixa.

           Foamy: feu-vos el vostre propi clauer en forma de cara, còmic, sabata,... Hi ha moltes idees per fer detalls amb foamy.

           Modelatge: regaleu un figura realitzada amb Porcelana Freda com un minion, una sabata, un gosset,... I si voleu fer un detall amb plastilina màgica demaneu els pins, punts de llibre, joies realitzades amb aquest material.

           Festes temàtiques: voleu fer una festa d’aniversari, familiar o una trobada? Feu-la temàtica, demaneu pressupost. Imagina una taula dolça, unes banderoles amb un personatge o imatge concreta, que faran que la teva festa sigui molt més ...

Scrap Europeu

L’Scrap Europeu és un tècnica on les fotografies agafen el protagonisme principal. Amb el suport de plantilles es realitzen les Layouts (pàgines) i es tallen segons les formes. Un cop tenim la base feta es treballen els detalls mitjançant goyes, figurines, estencils, embossing o altres tècniques que s’hi poden combinar.

Animeu-vos a conèixer l’Scrap Europeu a través de tallers o demaneu pressupostos per àlbums personalitzats amb aquesta tècnica.

 

TALLERS SCRAP A LES ESCOLES

No saps què fer després de l'escola?

Tens un do per les manualitats?

Vols ser un/a de les millors artistes?

Doncs vine a fer tallers amb Idea & Crea, fes la teva llibreta personalitzada, fes composicions amb fotografies divertides i moltes coses més!

IDEA&CREA

El Desembre 2015 vam sortir a una fira artesanal amb els productes personalitzats que elaborem i donar a conèixer un nou projecte, neix Idea&Crea. Ens identificareu amb l’esquirol, un animal inquiet.

Et podem fer des d’una nina personalitzada fins a un clauer realitzat amb porcellana, tenim un ventall de productes per fer que la festa d’aniversari, comunió, festa familiar... hi tinguis tots els 

Ens agraden els reptes, ens volem superar sempre. Per tant, si esteu interessats en un producte en concret i no el trobeu parleu amb nosaltres, farem el possible per fer-lo realitat.